Αρχική - Home Gr ΝΕΟΛΑΙΑ Εβδομάδα κατά του Aids

Εβδομάδα κατά του Aids

redribbon_201 - 05 Δεκεμβρίου στο " Στέκι"  στο Λαιμό

Η 1η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS Με αφορμή την ημέρα αυτή προγραμματίζουμε διάφορες εκδηλώσεις στο ΣΤΕΚΙ το Λαιμό από την Τρίτη 1/12 έως το Σάββατο 5/12.
Πρόγραμμα:
Καθημερινά 18.00 – 22.00: Έκθεση με θέμα το AIDS, την καταπολέμηση των διακρίσεων και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η έκθεση περιλαμβάνει αφίσες από την παγκόσμια εκστρατεία κατά του AIDS, στατιστικά στοιχεία στην Ελλάδα και τον Κόσμο, περιγραφή της σημασίας της κόκκινης κορδέλας.

Παρασκευή 4/12 18.00 – 22.00: Προβολή ταινιών μικρού μήκους για το AIDS και την πρόληψη
Σάββατο 5/12 στις 20.30: Έντεχνη βραδιά ζωντανής μουσικής με μαθητές του Ωδείου Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φλώρινας Τάξη της κυρίας Α. Διδασκάλου. Τραγούδι, βιολί, κιθάρα, ακορντεόν, πιάνο... ξένα και ελληνικά τραγούδια

Στους νέους θα μοιραστούν ερωτηματολόγια για το AIDS, τα στερεότυπα, τα ανθρώπινα δικαιώματα κα. Σε αυτά οι νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν και τις δικές τους ερωτήσεις.

Στο ΣΤΕΚΙ θα διατίθενται φυλλάδια με πληροφορίες για το AIDS και τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και προφυλακτικά.

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) στη Θεσσαλονίκη καθώς και την εταιρία Durex, για τη συνεργασία και την προσφορά του υλικού.

The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
logo-copyright Δημιουργία "ideas4sites"
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting