Αρχική - Home Gr ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ Αναζήτηση μουσικών συνόλων

Αναζήτηση μουσικών συνόλων

Αναζητούμε μικρά μουσικά σύνολα (κλασική, έντεχνη, ροκ μουσική κα) για την πραγματοποίηση συναυλιών και/ή εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην περιοχή των Πρεσπών.

Καθώς η Πρέσπα είναι μια απομονωμένη επαρχιακή περιοχή, οι κάτοικοί της – και κυρίως οι νέοι και τα παιδιά – δεν έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που νέοι σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης θεωρούν δεδομένες. Η παρουσία νέων καλλιτεχνών στην Πρέσπα θα δώσει την ευκαιρία στους νέους και στα παιδιά της περιοχής να ανακαλύψουν και να εξοικειωθούν με τα διάφορα είδη μουσικής συμβάλλοντας, έτσι, στην προσωπική τους ανάπτυξη.

 

Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών (CTP) καλύπτει πλήρως τα έξοδα διαμονής και διατροφής των καλλιτεχνών και τους ευχαριστεί δημοσίως μέσω της ιστοσελίδας του CTP, της μηνιαίας agenda που αποστέλλεται σε 5000 παραλήπτες και του τοπικού ενημερωτικού δελτίου.

Ελάτε να περάσετε ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο στην Πρέσπα, με τα έξοδα φιλοξενίας καλυμμένα, προσφέροντας κάτι διαφορετικό στους κατοίκους της περιοχής και, κυρίως, στα παιδιά και τους νέους!

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 23850-51332 ή να μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
logo-copyright Δημιουργία "ideas4sites"
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting