Αρχική - Home Gr ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ

Εισαγωγή

Η λειτουργία μιας οργάνωσης και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων δε θα ήταν εφικτό χωρίς τη συνεχή υποστήριξη από εθελοντές, φίλους, συνεργάτες, φορείς, εταιρίες και χρηματοδοτικά προγράμματα.

Από το 2000 έως σήμερα υποστήριξαν πολλοί τις δράσεις μας και τους ευχαριστούμε πολύ.

 

 


 

Στηρίξτε τις προσπάθειές μας

4Ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και αν πιστεύετε ότι αξίζει να τις συνεχίσουμε, σας παρακαλούμε υποστηρίξτε τις με ένα μικρό ποσό ή μια δωρεά βιβλίων, με υλικό για εργαστήρια, γραφειακή ύλη ή εθελοντική σας εργασία είτε επιτόπου είτε on-line.

Στειλτε μας ένα mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ευχαριστούμε

 

Αναζήτηση on-line εθελοντών

Αναζητούμε εθελοντές για να μας βοηθήσουν on-line με ενέργειες όπως μεταφράσεις (κυρίως από ελληνικά σε αγγλικά και το αντίστροφο), έρευνα, καταγραφή, αποδελτίωση, προβολή κτλ.

Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Αναζήτηση μουσικών συνόλων

Αναζητούμε μικρά μουσικά σύνολα (κλασική, έντεχνη, ροκ μουσική κα) για την πραγματοποίηση συναυλιών και/ή εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην περιοχή των Πρεσπών.

Καθώς η Πρέσπα είναι μια απομονωμένη επαρχιακή περιοχή, οι κάτοικοί της – και κυρίως οι νέοι και τα παιδιά – δεν έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που νέοι σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης θεωρούν δεδομένες. Η παρουσία νέων καλλιτεχνών στην Πρέσπα θα δώσει την ευκαιρία στους νέους και στα παιδιά της περιοχής να ανακαλύψουν και να εξοικειωθούν με τα διάφορα είδη μουσικής συμβάλλοντας, έτσι, στην προσωπική τους ανάπτυξη.

Περισσότερα: Αναζήτηση μουσικών συνόλων

 
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
logo-copyright Δημιουργία "ideas4sites"
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting